De ce este importanta calitatea cosmeticelor pe care le folosesti ?


7609 vizualizari
De ce este importanta calitatea cosmeticelor pe care le folosesti ?
Link-uri sponsorizate
Atunci cand va alegeti cosmeticele este important sa acordati atentie calitatii produselor  pe care urmeaza sa le folositi. Iata  cateva sugestii care sa va ajute sa evitati consecintele neplacute ale alegerii unor produse de proasta calitate:

Cumparati cosmetice de la magazine de specialitate si din saloane de frumusete autorizate. Alegeti-le pe cele care rezolva o problema clara, decat pe cele universale de tipul 3 in 1.

Inainte de a cumpara un produs, interesati-va cu atentie despre posibilele efecte secundare sau alergii.

O femeie ar trebui sa aiba doua truse de make-up: una pentru acasa si una pentru deplasari scurte sau lungi pe care sa o poata transporta cu usurinta in poseta. Trusa pentru calatorii este de obicei mai mica si contine in general mostre din produsele de care aveti nevoie. Mostrele nu inseamna neaparat calitate slaba. Atunci candcosmetice va procurati mostrele pentru calatorie, luati in considerare aceiasi factori ca in cazul achizitionarii produselor cosmetice ca atare.

Pentru utilizare zilnica alegeti prduse light care va fac sa aratati si sa va simtiti proaspete pana la sfarsitul zilei.

Pentru machiajul de la serviciu, folositi culori naturale, neutre, Pastrati culorile tari si machiajul mai  intens pentru serile cand iesiti in oras sau mergeti la vreo petrecere.

Articol realizat de:
Raluca Popovici Make-Up Artist
Make-Up Artist Raluca Popovici

Raluca poate fi contactata pentru serviciile sale la:
Adresa de email: ralucapopovici13[arond]yahoo.com
Tel. 0746243781