Cum sa folosesti smartphone-ul pentru a castiga bani din afacerea proprie?


5287 vizualizari
Cum sa folosesti smartphone-ul pentru a castiga bani din afacerea proprie?
Link-uri sponsorizate
Suntem convinsi de faptul ca esti la curent cu noutatile in materie de smartphone-uri. Stii, asadar, ca, odata cu trecerea anilor si cu intetirea concurentei intre firmele producatoare, smartphone-ul a incetat sa mai fie un simplu telefon mobil un pic mai destept ci un adevarat arsenal de tehnologii care continua sa ne uimeasca pe toti.

Astazi dorim sa discutam despre o realitate: Cum sa folosesti smartphone-ul pentru afaceri? Ei bine, in primul rand trebuie sa fii mereu la curent cu noutatile. De obicei, fiecare nou smartphone aparut pe piata are ceva vechi, in comun cu modelele anterioare, dar si ceva nou care iti poate fi util. Astfel, daca tot a devenit o obsesie si scoti smartphone-ul in metrou, in masina, cand stai cu copilul, in fine, in orice situatie, de ce sa nu castigi bani prin intermediul lui?

Acum luam in calcul o situatie de genul: ai deja un blog/site si vrei sa faci bani cu el. Te vei ajuta de smartphone, desigur. 

1. Pastreaza contactul prin SmartPhone - clientii tai, fanii blogului tau sunt la atingerea degetelor tale. Fie ca ii tii la curent cu noutatile de pe blog prin mesaje text, apeluri telefonice si mai ales Social Media, relatia ta cu acest public larg se poate pastra utilizand smartphone-ul. Nu mai trebuie sa deschizi computerul sau laptopul si totul se face rapid, de oriunde.

2. Ramai conectat(a) la Social Media - o prezenta in Social Media puternica te poate ridica deasupra competitiei tale si iti poate asigura succesul. De ce? In primul rand pe Facebook si alte retele sociale se afla o masa de oameni din care poti cerne astfel incat sa iti ramana clientii sau potentialii consumatori ai blog-ului/site-ului tau. Sunt persoane care, daca nu intra o zi pe Facebook, au impresia ca au pierdut legatura cu cei dragi.

3. Creeaza video-uri - acum au aparut atatea aplicatii destinate filmarii in HD cu smartphone-ul incat poti fi un adevarat regizor utilizand doar smartphone-ul. Poti sa castigi trafic prin videoclipuri care efectiv trezesc cititorii si care ii indeamna sa faca o actiune. Multe campanii de Email Marketing sunt bazate pe trimiterea de newslettere care contin videoclipuri.

Crezi ca il mai poti folosi si altfel? Lasa un comentariu mai jos! Multumim!