Cum sa faceti fata colicilor


2441 vizualizari
Cum sa faceti fata colicilor
Link-uri sponsorizate
Desi se stie ca vor trece in curand (trei - patru luni), pentru multi parinti, saptamani intregi de plans continuu reprezinta pur si simplu o tortura. Supusi zilnic unui astfel de stres apar simptome de depresie sau anxietate iar uneori viata de familie are de suferit.

Multi viseaza ca isi lovesc copilul iar apoi se simt rusinati sau pur si simpu inspaimantati de aceste sentimente. Colicile creeaza la adulti sentimentul ca trebuie sa faca ceva, orice, pentru a opri plansul. Unii parinti dar mai ales unii ingrijitori ajung sa comita un abuz asupra copilului ( sa-l zgaltaie). NU evitati sa lucrati cu pediatru dumneavoastra pentru a indetifica exact cauzele pentru care copilasul vostru plange continuu.

E posibil sa fie o alergie sau o intoleranta la lactoza (asa cum am mentionat in articolele anterioare)
Important ar fi luati din cand in cand o pauza pentru ca daca sunteti in permanenta obositi nu veti putea fi si eficienti in a calma copilasul, astfel nu va veti putea bucura la maxim de copilul vostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti cui lasati copilasul pentru ca deseori cele mai multe cazuri de abuz asupra copiilor se petrec atunci cand o persoana care nu este parintele copilului este lasata sa aiba grija de un copil ce sufera de colici. Deseori este un prieten care zgaltaie copilul pentru a-l linisti si in acest proces se produc afectari cerebrale serioase.