Cum sa devii un orator de succes - CursuriCopiiPloiesti


1995 vizualizari
Cum sa devii un orator de succes - CursuriCopiiPloiesti
Link-uri sponsorizate
Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI, in parteneriat cu Scoala Generala George Emil Palade a organizat in cadrul Saptamanii Sa stii mai multe, sa fii mai bun, un program de training pentru cei mici, intitulat Cum sa devii un orator de succes.

Programul s-a adresat claselor gimnaziale si a avut ca obiective principale: educarea abilitatilor de a se exprima fara teama in fata unui public, fluenta in vorbirea aplicata la situatii formale si informale, importanta limbajului nonverbal, dezvoltarea vocabularului, alegerea temei potrivite, pregatirea si structurarea logica a discursului, implicatiile vorbitului in public, cum se castiga increderea audientei, trucuri pentru atragerea atentiei.

La intalnirile sustinute de catre Claudius Dociu - trainer CURSURI COPII PLOIESTI, au participat 130 de elevi si cadre didactice ale scolii partenere.

Maine, 3 Aprilie, intre orele 10:00 - 11:00, va avea loc ultima intalnire din cadrul acestui proiect.

Centrul Educational de Dezvoltare Personala pentru Copii - CURSURI COPII PLOIESTI propune programe unice si de valoare prin care copiii sunt indrumati catre o dezvoltare a abilitatilor de comunicare, relationare, vorbit in public, creativitate, educatie financiara, dezvoltarea stimei de sine si a increderii, constientizarea unor valori personale.

Obiectivul CursuriCopiiPloiesti.ro este acela de a sprijini copiii, parintii si scoala pentru a creste sansele sociale si profesionale ale copiilor din orasul si judetul nostru.

Trainerii nostri sunt profesionisti cu experienta semnificativa in educatie, comunicare, afaceri si relatii publice.

Credem in potentialul uman, in formarea continua si in utilitatea descoperirii comorii dinauntru. Misiunea noastra este sa oferim cursantilor nostri sprijin pentru o dezvoltare armonioasa, pentru o viata frumoasa si implinita. Credem in viitorii lideri!

Cu stima,
Echipa Cursuri Copii Ploiesti
0736 997 294
Office[arond]CursuriCopiiPloiesti.ro
www.CursuriCopiiPloiesti.ro