Cum alegem mobila pentru camera copilului


5570 vizualizari
Cum alegem mobila pentru camera copilului
Link-uri sponsorizate
Cu totii ajungem in punctul in care ne trezim deodata parinti. Bun dar ce facem de aici incolo ? Ne vom descurca? Vom stii ce doreste micutul nostru ?

Dragi parinti, nu intrati in panica si luati lucrurile pe rand. Sarcina a durat 9 luni de zile, bebe a venit pe lume si vine momentul sa il aduceti acasa. Cum amenajati camera copilului ?

In primul rand trebuie sa stiti ca in ceea ce priveste dezvoltarea copilului culorile vii precum albastrul, rozul, verdele si rosul influenteaza foarte mult starea de spirit. Mobilierul pentru copii joaca un rol foarte important atat ca mediu de depozitare a hainutelor dar si ca ambianta pentru cresterea copilului. Este de dorit sa cumparati mobile cu colturi rotunjite sau, de preferat, pe rotund. Culorile sa fie vesele si adecvate unui copil. Nu optati pentru elemente foarte stridente, deoarece puteti obtine efectul advers.

Patuturi pentru copii exista o multitudine de modele si marimi. Multe au forme specifice unui serial de desene animate iar altele sunt specializate, in functie de sexul copilului, existand patuturi sub forma de masina, animal sau, pentru fetite, patuturi de printese, cu voal deasupra.

Ramane doar la latitudinea dumneavoastra si, desigur, la puterea de cumparare, ce alegeti pentru copil. Nu uitati, siguranta este pe primul loc. Protejati-va copilul de pericolul prezentat de prize prin aparatoare speciale ce nu pot fi indepartate de copil fara o cheie speciala. Aerisiti pe cat de des posibil camera copilului pentru a beneficia de oxigen improspatat.

Monitorizarea copilului pentru a stii ce face copilul in camera s-au inventat o serie de aparate, cu forme haioase, pentru a fi disimulate. Astfel, puteti monta un videointerfon, o lampa de veghe sau o camera web si veti fi prezenti permanent in camera copilului.

De ce sunt atat de importante? Ei bine, ce faceti daca sunteti in bucatarie si copilul se ineaca cu propria saliva sau cu o parte dintr-o jucarie ? Nu il auziti si pericolul pentru viata si sanatatea sa creste. Cu un sistem de monitorizare video puteti sa observati astfel de evenimente si sa interveniti rapid.