Copiii si animalele de companie


3246 vizualizari
Copiii si animalele de companie
Link-uri sponsorizate
De cate ori cel mic va rugat sa-i luati un prieten de joaca dar nu stiti ce sa faceti? Noi va oferim cateva sfaturi in alegerea animalului de companie:

Pentru siguranta si mai ales pentru sanatatea celui mic trebuie neaparat sa aveti grija ce animal de companie alegeti. Pentru compania unui copil trebuie ales un catel de rasa mica sau chiar mare si foarte blande pentru a rezista "chinurilor" la care ii supun cei mici.
Prezenta unui animal in viata celui mic este benefica deaorece ii ajuta pe cai mici sa devina mai activi si mai dragastosi.
Aparitia unui caine in viata voastra necesita niste responsabilitati in plus cum ar fi: plimbarea, hranirea, ingrijirea cat si atentie din partea voastra.
Animalele de companie adora sa se joace si tot odata il poate face pe cel mic sa rada si sa devina mult mai fericiti. Dar nu uita sa il inveti pe cel mic ca trebuie sa se spele pe manute ori de cate ori pune mana pe animal.
Ai putea sa il invceti pe cel mic sa fie responsabil cu animalul lui de companie si sa ii puna mereu hrana si apa si asa il vei invata si pe el sa devina si ei mult mai responsabili.

Asa ca nu ezita si cumparai copilului tau un animal de companie, un prieten, un tovarsa de joaca de care va fi de nedespartit.