Citim in iarba


2364 vizualizari
Citim in iarba
Link-uri sponsorizate
Daca nu aveti program pentru duminica viitoare, avem noi o solutie: luati-va toata familia, cateva carti bune, o paturica si poate niste sandwich-uri si petreceti o zi in parc, citind.

Pe 25 mai, in Herastrau, in zona Roata Mare (chiar daca roata nu mai e) sunt asteptati toti cei care se bucura cand citesc, toti cei care de-abia asteapta un moment de liniste ca sa deschida din nou o carte.

Daca pana atunci aveti un pic de timp liber sa faceti ordine in biblioteca, cu atat mai bine! Luati cu voi cartile de care va puteti lipsi si aduceti-le in parc sa faceti schimb cu alti iubitori de carti.
 
Probabil cea mai buna metoda de a-i invata pe copii ca cititul e bun e propriul exemplu. Asa ca va invitam sa va dedicati ziua de 25 mai familiei si lecturii in aer liber. Citim in iarba e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stam pe gazon si citim o carte buna cu familia alaturi, spune Laura Ivancioiu, din partea agentiei de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Banca Romaneasca incurajeaza lectura in randul celor mici si sustine activitatile in familie. Cartile ne largesc cunostintele si ne inspira in a avea idei originale. Tocmai din aceast? cauza ne dorim sa avem cat mai multi participanti la evenimentul Citim in iarba, cu mic, cu mare, toata lumea sa se bucure de beneficiile lecturii in aer liber, spun reprezentantii Bancii Romanesti.

Sponsori: Orange si Banca Romaneasca.

Parteneri: La Roche-Posay, Scoala Step by Step, Gradinita Bambi, Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step, Salvati Copiii.

Parteneri media: 121.ro, 24 FUN, bebelu.ro, clubulbebelusilor.ro, copiisimamici.ro, copilul.ro, Europa FM, eva.ro, femeia.ro, Femeia de azi, gokid.ro, Ioana, mami.ro, mamicamea.ro, mamicaurbana.ro, qbebe.ro, realitatea.net, Ring, sfatulparintilor.ro, Tango.