Chiar daca esti mama inca ai viata sociala


3232 vizualizari
Chiar daca esti mama inca ai viata sociala
Link-uri sponsorizate
Ai nascut dar inca mai ai prietenele de dinainte de sarcina. 

Cum impaci sarcinile tale de mamica cu viata sociala?


Cum integrezi grupul de prietene in noul tau stil de viata? Iti vindem cateva ponturi in cele ce urmeaza.

In primul rand, regula de aur este sa nu te autoizolezi de femeile care inca nu au copii. Nu conteaza acest aspect intrucat tu nu ai nici o vina ca ai nascut la fel cum ele nu au nici o vina ca inca nu au nascut. Cai de a le implica in viata ta sunt multe: invita-le la tine acasa si lasa-le sa tina bebelusul in brate sau chiar sa ii schimbe scutecul. In acest mod vor vedea prin ce trebuie sa treci si vor intelege de ce nu poti veni la anumite intalniri cu ele la fel ca inainte.

Tu iti vei stabili un program clar al fiecarei zile: la ce ore alaptezi, la ce ore adoarme in mod normal copilul si le poti informa cu privire la acest orar. In acest mod ele vor putea comunica cu tine in intervalele dintre orele tale aglomerate.

Stim sigur ca la un moment dat nu mai vrei sa auzi doar lucruri legate de bebelusi si doresti sa vorbesti si lucruri specifice vietii de adult. Pentru aceasta, iesi la un film sau un spectacol de teatru ori doar la o plimbare prin oras ori parc cu prietenele. In acest fel vei simti ca inca mai poti avea si chiar ai viata sociala!