Cel mai bun loc din Romania unde sa-i sustii pe tricolori pentru meciurile de la Euro!


2533 vizualizari
Cel mai bun loc din Romania unde sa-i sustii pe tricolori pentru meciurile de la Euro!
Link-uri sponsorizate
Fii suporterul TRICOLORILOR la un pas de casa si castiga premii pe masura! Ai bilete la VIP!
Stadioanele din Franta sunt neincapatoare pentru noi. Pentru ca suntem multi, solidari si patimasi. Francezii nu stiu ca Romania e sustinuta de milioane de suporteri. 

Vino cu mic cu mare pe terenul distractiei din Sun Plaza, acolo unde fanii si-au dat intalnire. De luni pana vineri de la 16.00 la 20.00 si in weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuita.

Magia fotbalului inseamna si emotie, bucurie, trairi si incurajari patimase. Te asteptam la Sun Plaza sa vezi live meciurile campionatului pe cel mai mare ecran indoor full HD din tara sau pe ecranul montat in aer liber, aflat pe terasa de la etajul 1. 
Le ai cu mingea? La Sun Plaza e de tine!

Daca te visezi in locul lui Florin Andone, vino si testeaza-ti viteza sutului intr-un concurs plin de adrenalina si de premii zilnice tentante, pe terenul Speed Test.  Asa ca, daca vrei sa te iei la intrecere cu adevaratii fotbalisti, te asteptam! 

in caz ca esti mai mult decat suporter, iar fotbalul e bucuria ta, vino si exerseaza-ti executiile tehnice in fata unui portar robot special antrenat! 

Iar daca vei dori sa incerci si un altfel de fotbal si sa razi pana la lacrimi, ia-ti prietenii si pregatiti-va sa jucati in baloane. Bubble Footbal este noua distractie a verii, garantat! Concursurile de fotbal in baloane incep de vineri, 17 iunie.

Cum nicio deplasare la un meci nu s-ar putea incheia fara o amintire, ti-am pregatit o cabina foto dotata cu accesorii haioase si un decor potrivit. Adu-ti coechipierii faceti cel mai tare selfie, iar la final veti primi cadou fotografiile tiparite, perfecte pentru albumul personal Euro 2016. 

Terenurile distractiei te asteapta la Sun Plaza pana pe 10 iulie, de luni pana vineri de la 16.00 la 20.00 si in weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuita.

in weekend-ul trecut, Sun Plaza a gazduit Campionatul FIFA 2016 pe PS4. Castigatorii premiilor in valoare de 3500 lei sunt Aligbima Razvan - Locul I, Petre Alin - Locul II si Pavel Mircea - Locul III.

 si 

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. in prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata. Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 metri patrati si peste 210.000 metri patrati suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.

Pentru informatii suplimentare: 
Madalina Barbarasa, tel. 0722-655666, mail madalina@decisepoate.ro