Ce trebuie sa contina bagajul pentru spital


5334 vizualizari
Ce trebuie sa contina bagajul pentru spital
Link-uri sponsorizate
Se apropie data nasterii copilului vostru? Ei bine, este timpul sa pregatesti bagajul pentru spital. Trebuie in primul rand sa iti informezi sotul asupra locului in care se afla bagajul pentru spital deoarece atunci cand va afla ca esti pe cale sa nasti va fi foarte agitat si emotionat de evenimentul ce se va produce si este posibil sa nu vada bagajul in casa.

Este bine sa stie dinainte drumul spre spital si ar fi bine sa il parcurga inainte de a veni momentul nasterii pentru a ajunge repede la spital. Desi este bine sa fie chemata Ambulanta pentru asemenea momente, in multe situatii a fost imposibila deplasarea Ambulantei si masina personala a fost singura cale prin care gravida a putut ajunge la spital.

Haide sa vedem ce ar trebui sa contina bagajul pentru spital:

-doua prosoape
-o cana
-o lingura
-un pahar
-pasta de dinti
-periuta de dinti
-sosete
-lenjerie intima
-halat
-un sapun
-un deodorant
-papuci
-o camera foto pentru a surprinde primele clipe de viata ale copilului fie de tine, desi este posibil sa nu te simti in stare, fie de alte persoane din sala de nasteri
-absorbante specifice menstruatiei deoarece veti avea nevoie cateva zile dupa nastere
-hainute pentru bebe

Trebuie sa va ganditi la propria persoana si la ce va face placere, cum ar fi sa cititi sau sa ascultati muzica, pentru a putea sa va relaxati ascultand melodiile preferate sau citind cartea care v-a placut cel mai mult. Astfel, la nastere, veti fi mai relaxata.