Concursul National de Interpretare Musica Vera 4-10 mai 2015


1764 vizualizari
Concursul National de Interpretare Musica Vera 4-10 mai 2015
Link-uri sponsorizate
Scoala de Muzica BRIO (www.lectiimuzica.ro) organizeaza in perioada 4-10 mai 2015 Concursul National de Interpretare Musica Vera, eveniment care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica  (copii, adolescenti si adulti).

Concursul se va desfasura pe o perioada de sapte zile la sediul Scolii de Muzica BRIO (Bucuresti, zona Piata Unirii - Piata Universitatii, str. Constantin Robescu, nr. 11) la patru sectiuni de concurs (PIAN, CHITARA, VIOARA si CANTO), pe sapte categorii de varsta, separat pentru incepatori si avansati.
Juriul concursului va fi format din profesori si artisti consacrati.

Concursul se va finaliza cu Gala Laureatilor, context in care castigatorii isi vor primii diplomele si trofeele in cadrul unui spectacol muzical cu invitati de prestigiu. La finalul galei, intr-un ambient muzical si elegant, invitatii, concurentii si partenerii vor participa la un cocktail oferit de organizatori.

Toti participantii la Concursul National de Interpretare Musica Vera vor beneficia de facilitatile si avantajele oferite de partenerii evenimentului: reduceri la tabare de muzica; vouchere de acces in parcuri de distractie; invitatii la concerte si spectacole; softuri, CD-uri, carti, partituri si accesorii muzicale; lectii de muzica etc.
In plus, pentru fiecare grupa de concurs se vor acorda trofee, diplome de participare, diplome de merit, de excelenta, de muzicalitate, precum si premii speciale.

Concursul se va desfasura intr-o singura etapa, pe categoriile de varsta publicate in www.lectiimuzica.ro/musica-vera/, separat pentru incepatori si avansati. Repertoriul fiecarui participant va fi format din doua piese la alegere de gen diferit, fiind permise reductiile. Se poate opta si pentru piese cu acompaniament in conditiile in care concurentii isi vor asigura acompaniamentul si vor anunta la inscriere acest lucru.
La categoria incepatori se pot inscrie doar cei care au sub 2 ani de studiu muzical.
Termenul limita pentru inscriere este 27 aprilie 2015

Scopul Concursului National de Interpretare Musica Vera este popularizarea interpretarii instrumentale sau vocale si incurajarea pasionatilor de muzica sa-si dezvolte aptitudinile si abilitatile muzicale.
Prin intermediul concursului, concurentii vor gasi mediul profesionist, elegant si obiectiv de exprimare a pasiunii si abilitatilor muzicale, in fata unui auditoriu format din iubitori ai muzicii dar si profesionisti / specialisti in domeniu. De asemenea, Gala Laureatilor se va constitui intr-un bun moment de socializare si networking intre toti participantii la concurs (invitati, concurenti, organizatori).

Pentru inscrierea la Concursul National de Interpretare Musica Vera va rugam sa accesati www.lectiimuzica.ro/musica-vera/ sau sa ne contactati la telefon 0726 23 2746.