Cariera de mamica - Partea a 3 a


2594 vizualizari
Cariera de mamica - Partea a 3 a
Link-uri sponsorizate
Odata ce ai o idee despre ceea ce vrei sa faci tot ce mai trebuie este sa te gandesti cum anume vei pune aceasta idee in aplicare. Stabileste-ti un plan de actiune si seteaza-ti obiectivele.

Include obiective clare pe termen scurt, mediu si lung. Adauga si un termen limita pana cand trebuiesc indeplinite aceste obiective si mentioneaza cum vei sti cand obiectivul a fost atins - care este rezultatul final la care te astepti in ceea ce priveste fiecare obiectiv stabilit.

Odata ce ai stabilit obiectivele trebuie sa iti dai seama de ce unelte ai nevoie pentru a indeplini acele obiective. Analizeaza-ti obiectiv abilitatile si deprinderile (bune si rele). Pe baza analizei determina ceea ce trebuie sa inveti si/sau sa schimbi pentru a-ti atinge obiectivele.

O data ce ai clar definite obiectivele si stii de ce ai nevoie si/sau ce trebuie sa inveti pentru a le atinge iti mai trebuie un singur lucru. Motivatia.

Fara motivatie este extrem de greu sa faci orice! Gandeste-te care este motivul pentru care faci toate acestea. Atata timp cat iti este destul de clar acest lucru, nu te va putea impiedica nimic sa-ti atingi obiectivele.

Ca si in viata, in cariera de mami, trebuie sa stii exact ceea ce vrei, sa stabiliesti cum sa ajungi acolo si cel mai important sa te bucuri de calatorie. Pentru ca, din experientele traite, din lucrurile invatate si din amintirile creeate, se naste fericrea.

Iti urez sa ai o cariera frumoasa si plina de fericire.

Articol primit de la cristinne.ro