Cariera de mamica - Partea a 2 a


2466 vizualizari
Cariera de mamica - Partea a 2 a
Link-uri sponsorizate
Acum ca ai inceput cariera ta de mamica poate te gandesti cu frica la ceea ce urmeaza. Foarte bine faci, pentru ca vreau sa stii ca nu va fi deloc usor.

De regula exista 2 tipuri de persoane: unele care se plang ca se plictisesc si altele care au tot timpul planificat ceva nou de facut.In aceasta categorie regasim acele persoane motivate, cu o viziune clara asupra viitorului, care stiu exact ce trebuie sa faca.

Deja viata ta a devenit mult mai complicata si timpul liber mai putin, daca nu chiar inexistent. Ai ghemotocul de fiinta care iti ocupa toata ziua, responsabilitati in casa si timpul-ca-tati-sa-iti-ia-locul">sa nu uitam nici de sot. Mai vrea si el atentie din cand in cand.

Acum trebuie sa te decizi cum vrei sa decurga viata ta. Da stiu, este un lucru la care majoritatea oamenilor spun o sa vedem noi cum ne descurcam sau altele derivatii ale aceleiasi idei.

Eu iti propun sa te gandesti la ceea ce vrei sa faci: sa stai acasa cu copilul, sau sa te reintorci la munca sau poate vrei sa mai adaugi unul sau doi membri familiei tale. Odata ce ai o idee despre ceea ce vrei sa faci, simte-te confortabila cu ea. Este momentul sa te gandesti la pasii necesari pentru a o pune in practica. De asemenea este util sa vorbesti si cu sotul tau despre asta, doar este si el membru al familiei, cu vise, idei si aspiratii. Asculta-I opinia si luati impreuna cea mai buna decizie.