Cariera de mamica - Partea 1


2965 vizualizari
Cariera de mamica - Partea 1
Link-uri sponsorizate
Cand suntem mici toate lumea ne intreaba ce vrem sa ne facem atunci cand vom fi mari. Si in momentul cand suntem intrebati gasim o sumedenie de raspunsuri la aceasta intrebare. 

Raspunsurile se modifica si ele cu varsta, pana cand, la un moment dat ajungem in situatia in care chiar trebuie sa facem ceva cu viata noastra. 

Unii dintre noi aleg o meserie care chiar le place. Ceilalti mai au inca timp sa aleaga sa faca ceea ce vor. Surpinzator, sa faci aceasta alegere nu este chiar asa de greu pe cat ai crede.

Dar viata in sine este un mister. Cand crezi ca ai totul planificat si stii exact tot ce trebuie sa faci, vine momentul in care afli ca vei avea un mic ingeras. De atunci totul se schimba, urmeaza sarcina si nasterea in sine. Dar despre asta gasesti multe articole in acest site. Apoi socul de a te trezi singura cu un ghemotoc de finta cu care nu stii ce sa faci. Dar cu timpul iti infrangi frica, si zi de zi mergi mai departe si cresteti impreuna.

Dar desi de cele mai multe ori nu realizezi, tu tocmai ti-ai inceput cariera de mami, cu tot ceea ce implica asta. De la colici pana la primii dintisori, de la primii pasi pana la mersul singurica la toaleta. De la primele vorbe pana la facultate si de aici tot inainte.

De acum te asteapta numeroase task-uri si deadline-uri la care nici ca te puteai astepta. Urmeaza proiecte colosale al caror management iti va pune la incercare toate abilitatile pe care le ai, si garantat, vei dobandi si altele noi.

Felicitari!

Va urma.