Boem Club lanseaza lectiile de muzica pentru familii la Scoala de Vara 2015!


3872 vizualizari
Boem Club lanseaza lectiile de muzica pentru familii la Scoala de Vara 2015!
Link-uri sponsorizate

Incepand cu data de 15 iunie 2015, Scoala de Muzica Boem Club lanseaza lectii de muzica pentru familii. Lectiile se vor putea efectua in baza noului Abonament Family care se adreseaza membrilor aceleiasi familii (parinte-copil; matusa-nepot; frate-sora; verisori etc.) si care poate cuprinde lectii la instrumente precum pian, chitara, vioara , tobe, saxofon sau canto.

Lansarea vine odata cu deschiderea Scolii de Vara Boem Club 2015, din doua considerente: dupa 6 ani de activitate muzicala, Boem Club are experienta necesara pentru dezvoltarea acestui tip de lectii, iar copiii si parintii au mai mult timp liber pe perioada verii, putand incerca astfel sa aiba o activitate muzicala de calitate impreuna. 

Prin intermediul lectiilor de muzica din abonamentul Family ne adresam tuturor celor care doresc sa isi incurajeze copilul sa incerce o experienta muzicala activa, sa cante la pian, chitara, vioara, canto, tobe, saxofon, etc., prin exemplul propriu. Ii incurajam sa devina mici artisti, sa isi dezvolte creativitatea si sa se imprieteneasca cu muzica nu numai ascultand-o, ci si creand-o.

Lansam lectiile de muzica dedicate familiilor, deoarece, fara indoiala, muzica este o experienta de care merita sa te bucuri impreuna cu cei dragi, dezvoltand in acelasi timp gandirea abstracta, creativitatea, sensibilitatea si simtul artistic. Toti cei care au cantat in diferite forme impreuna cu alte persoane stiu ca bucuria de a canta impreuna cu altcineva nu se poate descrie in cuvinte. Datorita acestui fapt, pentru a stimula creativitatea copiilor si bucuria parintilor, a fratilor, de a crea impreuna momente muzicale de neuitat, am creat abonamentul Family. 

Prin acest abonament dorim sa venim in intampinarea tuturor familiilor care isi doresc sa petreaca impreuna timp de calitate, oferindu-le clipe de neuitat. Fie ca sunteti avocat, contabil, medic, profesor, manager, dorim sa va asiguram ca o activitate muzicala impreuna cu familia va ofera in acelasi timp distractie, educatie si dezvoltare personala si familiala., a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager, Scoala de Muzica Boem Club.                                     
Despre Scoala de Muzica Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Roma-nia, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist 
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro