
Paste cu sos alb si ciuperci
Ingrediente:- un pachet de paste- 500 g ciuperci- doua linguri de smantana- o jumatate cana de lapte- sare- uleiCum se prepara:Pune pastele la fiert si lasa-le sa fiarba pana ce s-au umflat bine.Dupa ce au fiert punele intr-o strecuratoare pentru a se scurge de zeama.Intr-o tigaie pune doua linguri de ulei si putina faina. Amesteca pentru a nu se forma cocoloase, cand faina a prin ...

Paste cu legume
Ingrediente:- un pachet de paste tubulare- 4-5 ciuperciproaspete- o ceapa rosie- 2 ardei capia- un ardei gras- un pahar sos rosii- 8 masline- piper- sareCum se prepara:Patele se fierb in apa cu sare, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.Ciupercile, ceapa, ardeii capia, ardeiul gras se curata, se spala si se taie in bucati mai mari, dupa care se calesc in ulei ...

Spaghete cu ciuperci
Ingrediente:- 500 g spaghete - 100 g unt- 200 g parmezan ras- 300 g ciuperci (din cutie)Mod de preparare: Spaghetele se prepara in mod obisnuit. Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul. Dupa topire, se adauga parmezanul ras si ciupercile taiate. Se amesteca tot timpul.Mancarea este gata dupa cateva minute de la adaugarea ciupercilor. Se serveste calda....

Macaroane cu branza
Ingrediente:- 100 g de macaroane - 100 g de branza de vaci, - un galbenus de ou, - doua linguri de iaurt sau smantana, - o lingurita de unt.Mod de preparare: Dupa ce pastele sunt fierte se scurg de apa,se unge bine cu unt o tava, un vas Jena sau o cratita.Se amesteca pastele cu galbenusul de ou si cu branza de vaci. Se pune compozitia in vas,...

Carbonara
Ingrediente:2 oua,250 g de paste,100 g salam,100 g branza ,100 g smantanaMod de preparareSe pun pastele la fiert,iar in timpul acesta se prajeste salamul in putin ulei. Se adauga pastele fierte peste salamul care este deja pe foc si se adauga si ouale batute peste. Se amesteca la foc mic pana se fac si ouale. Se asaza in castron, se pune branza (razuita) si smantana si se amesteca. ...

Lasagna cu legume
Ingrediente:- 1 cutie cu foi de lasagna- 2 ardei grasi- 1 vanata- 2-3 rosii- 2 linguri cu unt- 300 g branza de oi rasa- sare- ulei de maslineCum se prepara lasagna cu legume:Spala vanata, sterge-o cu un servetel si tai-o in felii potrivit de groase. Presara pe ele un praf de sare si lasa-le sa se scurga putin. Unge-le cu putin ulei de masline si coace-le pe un gratar incins. Separat, ...
Articole din aceeasi categorie |