Am voie sa urmez o dieta in timpul sarcinii


3415 vizualizari
Am voie sa urmez o dieta in timpul sarcinii
Link-uri sponsorizate
Odata cu sarcina, vin si kilogramele in plus. Cantareste foarte mult in plus lichidul amniotic in care se afla copilul deci nu trebuie sa va faceti griji. Chiar si asa, multe gravide se hotarasc sa tina o dieta in timpul sarcinii. Este indicat ? Aveti voie sa tineti o dieta in timpul sarcinii ? Haideti sa aflam.

Doctorul pediatru Jennifer Shu spune ca nu as recomanda dieta in timpul sarcinii. Sarcina nu este momentul ideal pentru a tine o dieta. In mod normal, in timpul sarcinii, o gravida se ingrasa cu 7-15 kg. Trebuie sa intelegeti, doamnelor, ca dupa nastere, multe dintre kilograme vor disparea de la sine. Restul, putine la numar, le puteti da jos prin slabire cu o dieta adecvata si mult sport.

Prin urmarea unei diete in timpul sarcinii riscati sa infometati copilul si acesta, prin urmare, se va dezvolta foarte slab si nu va beneficia de aportul multor vitamine si proteine din ceea ce mananca mamica. Asadar, dieta se tine dupa nastere si sub nici o forma nu este recomandata pe durata sarcinii.