Am voie sa imi pun unghii false in timpul sarcinii?


5806 vizualizari
Am voie sa imi pun unghii false in timpul sarcinii?
Link-uri sponsorizate
Am voie sa imi pun unghii false in timpul sarcinii? 

Ei bine, la aceasta intrebare trebuie sa raspundem avand in minte doua posibilitati: prima ca esti angajata unui salon si a doua ar fi ca esti clienta unui salon. 

In primul caz, daca lucrezi ca manichiurista intr-un salon si pui unghii false des, ar putea exista un risc datorita vaporilor de la adezivii utilizati. Daca esti clienta unui salon si vrei sa iti pui unghii false, poti dezvolta o alergie la adezivi sau chiar la acrylic, sau, mai rau, poti contacta o infectie bacteriana.

Ca femeie insarcinata trebuie sa stii ca esti mai sensibila decat inainte si te poti imbolnavi destul de usor asadar, mare atentie la ce salon mergi. Asigura-te ca au ustensile sterilizate si ca spatiul in care iti sunt puse unghii false este bine aerisit.

Credem ca ar fi de preferat, daca se poate, sa evitati aceste metode de infrumusetare, pe cat posibil, pe durata sarcinii. Testele efectuate inclina spre efecte negative asupra sarcinii si bebelusului insa nu au fost indeajuns de concludente. Stiti cum este: paza buna trece primejdia rea!