Alergia la laptele de vaca a bebelusului


2817 vizualizari
Alergia la laptele de vaca a bebelusului
Link-uri sponsorizate
Cea mai intalnita forma de alergie ori sensibilitate printre copii este alergia la laptele de vaca, sau, mai exact spus, la formulele de lapte care contin proteine de origine animala.  Dintre acesti copii cu alergie la laptele de vaca, aproape jumatate dintre ei sunt alergici si la formulele de lapte de soia. 

Printre simptomele cele mai des intalnite ale alergiei la laptele de vaca dar si cele mai evidente putem enumera iritatia, urticaria, eczemele si voma bebelusului.

Lista continua si cu alte semne subtile pe care trebuie sa le analizezi chiar tu. Imediat ce ai terminat de alaptat copilul fii atenta daca este mai agitat decat de obicei, daca plange prea mult si daca are o vizibila stare de disconfort. 

Exista o cale de a evita aceasta alergie la laptele de vaca a bebelusului insa este destul de dificil de realizat: sa il alaptezi la san si atat. Din pacate, nu toate proaspetele mamici au suficient lapte pentru a face acest lucru si sunt nevoite sa cumpere formule de lapte din comert care, in unele cazuri, duc la aceste alergii ale bebelusului.