Adu-ti copilul la cel mai mare eveniment de constructie LEGO al anului: LEGO NINJAGO!


1166 vizualizari
Adu-ti copilul la cel mai mare eveniment de constructie LEGO al anului: LEGO NINJAGO!
Link-uri sponsorizate
Faci parte din Clubul Parintilor care nu merg desculti in casa? Ai un copil pasionat de LEGO? Adu-l la cel mai mare eveniment de constructie LEGO al anului: LEGO NINJAGO. 

Pe 13, 14 si 15 octombrie, Sun Plaza devine cartierul general LEGO NINJAGO. Vor fi premii la fiecare ora si toti participantii vor fi rasplatiti pentru eforturile lor deosebite cu o minifigurina NINJA.

Cu un pic de antrenament si multa ambitie, orice copil poate fi un adevarat maestru NINJA. Singurul lucru pe care trebuie sa il faca este sa treaca de cele cinci misiuni. Iata ce presupun acestea:

MISIUNEA 1 : Constructia contratimp

Copiii isi vor putea construi singuri propriile reptile. Si, cum distractia e si mai mare atunci cand exista o competitie, doar primii trei constructori vor putea avansa la urmatoarea misiune!

MISIUNEA 2 : Demonstreaza-ti indemanarea!

De aceasta data, misiunea este pentru doi jucatori. Acestia trebuie sa zboare prin jungla orasului fara sa atinga obstacolele de pe traseu.

MISIUNEA 3 : Dovedeste-ti simturile!

Cei mici trebuie sa ghiceasca ce arma se afla in fiecare spatiu. Fara sa se uite. Oare cati dintre ei isi vor putea da seama carui personaj ii apartine fiecare arma?

MISIUNEA 4 : Ajuta la constructia mozaicului!

Obiectivul acestei misiuni este acela de a completa mozaicul cu ajutorul celor 10 caramizi. Trebuie, insa, sa aiba grija sa le plaseze exact acolo unde este locul fiecareia. 

MISIUNEA 5 : Construieste un vehicul potrivit pentru un NINJA!

Orice ninja are nevoie de un vehicul pe masura. De aceea, ultima misiune presupune construirea unui supervehicul NINJA. In plus, daca cei mici isi expun constructia in zona special amenajata, participa la tombola speciala si pot castiga seturi LEGO NINJAGO.

Doritorii se pot antrena inaintea evenimentului pe pagina 
http://gamehub.legoninjagomovie.com/intl/ro/.

Pentru pasionati este important de stiut: pe 28 septembrie s-a deschis in Sun Plaza cel mai mare magazin LEGO din Romania (peste 200mp).

Programul detaliat si mai multe detalii despre eveniment gasesti pe: website sau pe Facebook. 


Sun Plaza

Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza reprezinta cea mai importanta schema de retail din partea de sud - est a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

Avand patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor si cu o parcare subterana cu 2.000 de locuri care se intinde pe doua niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oaza a cumparaturilor si relaxarii.

S IMMO AG

Este prima companie de investitii imobiliare din Austria listata la bursa, devenind sinonima cu experienta vasta, portofoliu echilibrat si cresterea sustenabila, inca de la infiintarea sa in anul 1987. Compania investeste in proprietati comerciale si rezidentiale din Austria si Germania, precum si in tari din Europa Centrala si de Sud-Est. Actionarii strategici majoritari ai S IMMO AG sunt Erste Group si Vienna Insurance Group.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale imobiliare din lume (potrivit veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37,000 de angajati (excluzand afiliatii) si serveste proprietarilor cu active in domeniul real estate, investitorilor si chiriasilor, prin intermediul celor 300 de sedii din toata lumea (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, a serviciilor corporate, management-ul proiectelor, proprietatilor si a altor facilitati, estimari si evaluari, planuri de dezvoltare, precum si cercetare. Pentru mai multe informatii, accesati www.cbre.ro.

Despre LEGO Group

LEGO Group este o companie privata, proprietate de familie, cu sediul in Billund, Danemarca. Bazandu-se pe emblematica caramida LEGO, The LEGO Group este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de jucarii. Calauzita de motto-ul: Doar cel mai bun este suficient de bun, compania este angajata sa ajute dezvoltarea copiilor si are drept obiectiv sa inspire si sa dezvolte constructorii de maine prin joaca si invatare creativa. Produsele LEGO sunt vandute in intreaga lume si pot fi explorate virtual la www.LEGO.com.
Evenimentele de constructie reprezinta o parghie pentru realizarea misiunii de a inspira si dezvolta constructorii de maine. In cadrul evenimentelor, copiii sunt incurajati sa construiasca creativ, sa faca echipa cu alti copii, sa-si foloseasca imaginatia si sa se mandreasca cu creatiile lor.