85 la suta dintre parinti apreciaza mai mult calitatea prestatiei profesorului decat structura si organizarea cursului


608 vizualizari
85 la suta dintre parinti apreciaza mai mult calitatea  prestatiei profesorului decat structura si organizarea cursului
Link-uri sponsorizate
85% dintre parinti apreciaza mai mult calitatea prestatiei profesorului decat structura si organizarea cursului

85% dintre parinti considera faptul ca succesul copiilor la cursuri se datoreaza in principal calitatii prestatiei profesorilor. 
80% spun ca principalul factor care influenteaza reusita cursantilor este calitatea suportului de curs. 
78% dintre parinti puncteaza pe primul plan importanta comunicarii dintre profesor si parinte ca factor ce contribuie la obtinerea rezultatelor excelente ale cursantilor.

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School in randul parintilor, cu scopul de a intelege perspectiva acestora cu privire la parcursul de succes al copiilor la cursuri. Dat fiind faptul ca vocea parintilor o reprezinta pe cea a copiilor, putem spune ca in 2020, un profesor riguros, exigent, dar care stie sa se apropie si sa se faca iubit de elevi este cel care ii face pe acestia sa mearga cu entuziasm la cursuri si sa invete.

In acest context, Shakespeare School, primul centru din Romania acreditat de Cambridge Language Assessment pentru a organiza cursuri CELTA, ofera tuturor profesorilor de limba engleza interesati de perfectionare profesionala sansa de a participa la aceste cursuri si de a obtine certificatul CELTA, recunoscut la nivel international. Astfel, acestia au ocazia de a descoperi cele mai eficiente tehnici si strategii de predare a limbii engleze.

Conferinta CELTA - The teaching passport to open international doors
Intrucat profesorii din Romania si-au aratat interesul de a descoperi ce inseamna cursul CELTA, care sunt beneficiile acestuia si ale obtinerii certificatului CELTA, Shakespeare School a organizat Conferinta Celta - The teaching passport to open international doors, joi, 6 februarie, la Hotel Capitol din Bucuresti.

Adriana Alionte, fondator Shakespeare School, Georgiana Bose si Alexandru Anusca, traineri certificati CELTA si Oana Campanie, absolventa a cursurilor CELTA i-au intampinat pe participanti cu informatii valoroase pentru perfectionarea lor profesionala. 

Printre temele de discutie abordate la conferinta mentionam informatiile utile oferite cu privire la cursurile CELTA si beneficiile acestora, oportunitatile pe care obtinerea certificatului CELTA, recunoscut la nivel international le ofera, tehnici eficiente de monitorizare a elevilor si sfaturi practice menite sa ii ajute pe profesori in procesul de class management.
 
Astazi am avut bucuria de a organiza primul eveniment CELTA DAY, un eveniment dedicat cursului CELTA de pregatire pentru profesorii de limba engleza. Stim ca multi dintre acestia isi doresc sa evolueze in plan profesional, iar o buna parte dintre ei nu au ezitat sa ni se alature. Astazi am avut o sala plina de profesori entuziasmati si dornici sa afle ce presupune cursul si care sunt beneficiile certificarii CELTA, a spus Adriana Alionte, director si fondator Shakespeare School. 

Cursurile CELTA organizate de Shakespeare School

Profesorii prezenti la eveniment au descoperit modul in care cursurile CELTA organizate de Shakespeare School aduc o abordare practica, raportata la nevoile reale ale educatorilor si ale elevilor. In cadrul acestora, profesorii sunt antrenati in dezbateri despre metoda de predare si invata sa corecteze si sa inteleaga modul in care cursantii lor asimileaza limba engleza. De asemenea, ei primesc si accepta provocarea de a preda dupa metodele studiate in cadrul cursului, in fata unor cursanti voluntari. 

Website-ul www.celtatraining.ro ofera informatiile necesare despre avantajele obtinerii unui certificat CELTA si despre cursul CELTA sustinut de Shakespeare School.


***
Despre Shakespeare School
In cei peste 17 ani de activitate, peste 25.000 de cursanti au trecut pragul Shakespeare School. In cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate in 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Mosilor, Victoriei si Brancoveanu), Shakespeare School reuseste in fiecare an sa obtina 97% rata de satisfactie, in randul parintilor, pentru serviciile oferite. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. 

Mai multe detalii puteti descoperi pe www.shakespeare-school.ro.