8 trucuri pentru machiajul de zi


3218 vizualizari
8 trucuri pentru machiajul de zi
Link-uri sponsorizate
Pentru a avea succes cu machiajul de zi, este bine sa tii cont de cele 8 trucuri pe care ti le prezint in continuare. Cum fiecare notiune este relativa, pentru mine mult insemnand probabil putin pentru tine, este bine sa incerci sa nu faci exces in utilizarea cosmeticelor, ca si regula generala.


1. Anticearcan/Corector: aplicati o cantitate cat gamalia unui ac in coltul intern al ochiului si distribuiti cantitatea cu degetul in zona respectiva. Acoperiti si celelalte probleme de la nivelul fetei: cearcane, cosuri, pete.

2. Fondul de ten: puteti sa aplicati pe toata fata, incercand sa obtineti un strat uniform si aproape invizibil. Puteti folosi un buretel special sau char degetele.

3. Pudra: aplicati cu o pensula speciala pe toata fata pentru a fixa machiajul. Nu trebuie sa exagerati cu cantitatea.

4. Sprancene: curatati-le de fond de ten si pudra prin miscari in sus si in jos cu ajutorul periei speciale de sprancene; daca nu aveti fard special de sprancene pentru a umple eventualele goluri, puteti folosi fard de ochi mat in culoarea parului dvs natural

5. Ochi: folositi palete de farduri in culori naturale, mate (marouri, culori neutre). Nu exagerati cu umbrele. Ii puteti totusi evidentia, prin realizarea unui contur de grosime si intensitate medie cu ajutorul unui creion pentru ochi. Evitati modificarea formei ochiului.

6. Mascara: pentru machiajul de zi este recomandata culoarea maro. Puteti folosi si negru, dar aplicat pe varful genelor.

7. Blush-ul (fardul de obraz): este indicat sa alegeti culori naturale, mate sau sidefate si aplicati pe pometi.

8. Buze: folositi texturi mate si culori cat mai naturale. Inainte de aplicare folositi un creion contur. estompati-l foarte bine si apoi aplicati rujul. La final, pentru un look mai jucaus, adaugati un strop de gloss pe centrul buzelor.

Articol realizat de:
Raluca Popovici Make-Up Artist
Make-Up Artist Raluca Popovici

Raluca poate fi contactata pentru serviciile sale la:
Adresa de email: ralucapopovici13[arond]yahoo.com
Tel. 0746243781