8 motive pentru care nu slabesti


2299 vizualizari
8 motive pentru care nu slabesti
Link-uri sponsorizate

De foarte multe ori cand faci eforturi ca sa slabesti chiar daca faci sport sau ti un regim se poate intampla sa nu vezi rezultatele pe care ti le-ai dori.
Iata mai jos 8 motive pentru care nu slabesti:


1 Problemele cu tiroida
Cand suferi de tiroida corpul consuma mult mai putina energie si astfel are tendinta de a acumula kilograme in plus chiar daca ti un regim alimentar.


2 Iti permiti o scapare pe zi... sau chiar doua
De cate ori ti cate un regim esti cuminte toata saptamana si mananci tot ce trebuie, dar cand vine wekendul iti faci putin de cap. Toate scaparile astea de wekend se intorc impotriva ta, si kilogramele in plus se acumuleaza putin cate putin.


3 Nu faceti suficienta miscare
Daca ai un program destul de ocupat incat nu poti face miscare, uita de urcatul cu liftul si luati-o pe scari, sau coboara cu o statie inainte de a ajunge acasa iao pe jos. Doar facand suficient sport poti castiga lupta cu kilogramele in plus.


4 Nu dormi suficient
Lipsa unui somn odihnitor contribuie  la acumularea de kilograme in plus. In plus, stand treaza pana tarziu in noapte esti tentata sa mananci la ore nepotrivite.


5 Mananci mai mult decat consumi
In timpul unei diete reduci cantitatea de alimente ingerate, iar organismul vrea cu atat mai mult sa asimilezi calorii la urmatoarele mese, asa axeaza-te pe legume, fructe, cereale si carne slaba.


6 Bei prea multe calorii
Chiar daca sucurile naturale sunt bogate in vitamine sunt la fel de bogate in calorii ca cele acidulate, asa ca in locul sucurilor de fructe consuma fructele proaspete.


7 Stresul e de vina
Desi poate nu va dati seama, traiul intr-un stres permanent poate creste secretia de cortizol ce duce la marirea apetitului si de asemenea acumularea de kilograme in plus.


8 Menopauza
Nu este un mit ca menopauza este insotita adesea de luarea in greutate. Tulburarile hormonale prezente inaintea instalarii menopauzei si au drept urmare cresterea apetitului si retentia de apa.