4 Coafuri rapide pentru mamici ocupate


11526 vizualizari
4 Coafuri rapide pentru mamici ocupate
Link-uri sponsorizate
Chiar daca esti o proaspata mamica si tot timpul tau il dedici micutului, asta nu inseamna ca nu poti arata grozav. Iata cateva sfaturi pentru a obtine o coafura simpla si usor de realizat.

1. Coada de cal
Aceasta coafura iti da un aer de eleganta, este chic si se realizeaza rapid. Pentru a obtine coada de cal ai nevoie ca parul proaspat spalat sa fie uscat cu pheonul si peria de indreptat. Inainte de uscare ofera-i un plus de fixare, folosind putina spuma de par. Dupa ce ai indreptat parul, strange-l la spate intr-o coada folosind un elastec de par. La sfarsit poti adauga putin fixativ de par si esti gata de plimbare.

2. Onduleuri rapide

Rasuceste-ti parul in varful capului si prinde-l cu o clama. Cu ajutorul ondulatorului fa cateva spirale din parul care iese din clama. S-ar putea sa ai nevoie sa folosesti gel sau fixativ pentru ca parul sa nu se pleosteasca de indata ce il desfaci. De indata ce ai obtinut destule bucle, desfa clama si lasa-ti parul liber. Onduleuri dragalase si bucle minunate iti vor acoperi umarii si spatele.
3. Impletituri

Un alt trend in acest sezon fierbinte, coditele impletite sunt o coafura usor de realizat, care arata foarte bine si se pastreaza intacta toata ziua.


4. Stilul BOB

Daca ai firele de par subtiri, aplica un strat de spray voluminizator atunci cand iti usuci parul si foloseste o perie mare si rotunda pentru a obtine o coafura bob cu varfurile indoite in jos.