2 sentimente pe care doar femeile le pot trai


4959 vizualizari
2 sentimente pe care doar femeile le pot trai
Link-uri sponsorizate
Lumea noastra, a oamenilor, este impartita in doua mari grupe: femei si barbati. Fiecare cu responsabilitatile lui, cu trairile lui si mai ales cu frustrarile lui.

Sunt sigura ca multe persoane ti-au spus ca era mai bine daca te nasteai barbat si nu femeie, deoarece ai fi avut mai putine lucruri de facut si de suportat.
Dragele mele, tineti minte: sunt cel putin 2 senzatii, trairi, sentimente, cum doriti voi sa le numiti, pe care le traiesc DOAR FEMEILE:

sarcina si alaptarea

.

Par doua elemente banale prin faptul ca au fost devalorizate prin crearea ideii de ceva normal, fara importanta deosebita. Ei bine,

sarcina

si alaptarea sunt 2 sentimente specifice doar femeilor si trebuie sa recunoastem: in timpul sarcinii simtim cum creste in noi un sambure de viata ce va fi curand floarea din patutul special cumparat, nu-i asa? Ei bine, taticul nu poate sa ii simta miscarile din burtica, nu ii poate simti inima batand in propriul corp, nu il simte crescand.

Trecem de sarcina cu ajutorul nasterii si ajungem la alaptare. Atat de banal descrisa si atat de importanta,

alaptarea

este inca una dintre trairile caracteristice NUMAI FEMEILOR. Copilul efectiv trage din tine tot ce ai tu mai bun pentru el, toata esenta ta ca mama se transmite direct la copilul tau. Taticul nu poate trai asta, oricat de aproape de tine este...

Iata scumpele mele mamici si burtici, doar 2 sentimente din multitudinea celor ce apartin exclusiv femeilor!

Te invitam sa completezi tu lista!