• 2017 - Dovlecei umpluti

    Dovlecei umpluti



    Dovlecelul verde este indicat sa fie consumat cand este foarte tanar.Pe langa faptul ca isi pastreaza caracteristicile gustative este si foarte usor digerabil.Este recomandat sa se gaseasca in meniurile celor mici, persoanelor aflate in convalescenta sau a celor care au probleme cu sistemul digestiv.Este indicat in curele de slabire.Mod de preparare:1. Primul pas este scobirea ...

  • 2017 - Vinete umplute cu ciuperci si cascaval

    Vinete umplute cu ciuperci si cascaval



    Ingrediente- 4 vinete- 4 ardei grasi- 2 cepe albe- 400 gr. ciuperci proaspete sau din conserva- 4 rosii medii- 4 linguri ulei - 4 felii cascaval afumat- sare, piper, busuioc verdeMod de preparareSe taie vinetele pe jumatate, in lung si li se scoate miezul, lasandu-le cam 1 cm de miez langa coaja vinetei.Se toaca marunt miezul, impreuna cu ceapa si ardeiul si toate se pun la prajit ...

  • 2017 - Ardei umpluti cu orez

    Ardei umpluti cu orez



    Ingrediente-400 gr. orez alb cu bob rotund-16 ardei grasi mari-3 legaturi ceapa verde-1 ceapa alba-1 cana mare bulion-sare, ulei, piper, boia dulce si verdeataMod de preparareCeapa verde se toaca foarte marunt, la fel si ceapa alba si se calesc in ulei incins. Orezul se spala bine in doua ape si se pune la fiert 5-6 minute pana se umfla. Dupa ce l-am luat de pe foc, il amestecam ...

13 articole in categoria Retete cu legume