Link-uri sponsorizate

Vinete umplute cu ciuperci si cascaval




2916 vizualizari
Vinete umplute cu ciuperci si cascaval 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente

- 4 vinete
- 4 ardei grasi
- 2 cepe albe
- 400 gr. ciuperci proaspete sau din conserva
- 4 rosii medii
- 4 linguri ulei
- 4 felii cascaval afumat
- sare, piper, busuioc verde

Mod de preparare

Se taie vinetele pe jumatate, in lung si li se scoate miezul, lasandu-le cam 1 cm de miez langa coaja vinetei.
Se toaca marunt miezul, impreuna cu ceapa si ardeiul si toate se pun la prajit in putin ulei.


Dupa 5-6 minute se adauga ciupercile tocte si ele marunt, busuioc, sare si piper si se mai lasa inca 5-6 minute.

Se lasa amestecul putin la racit si cu el se umplu cele 8 jumatati de vanata, peste care se pune cate o jumatate de rosie si cate o jumatate de felie de cascaval afumat.

Se da vasul cu vinete la cuptor, timp de 30 minute, la foc mediu.

Se servesc fierbinti sau reci, dupa preferinta.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu