Link-uri sponsorizate

Viermii intestinali tratament naturist si ce puteti face sa preveniti aparitia


6910 vizualizari
Viermii intestinali  tratament naturist si ce puteti face sa preveniti aparitia 2017
Link-uri sponsorizate
Principala cauza o reprezinta infestarea organelor digestive prin intermediul fructelor, legumelor sau salatelor nespalate sau din cauza consumului de carne cruda sau nepatrunsa termic.

Simptomele tipice se caracterizeaza prin dureri abdominale, dureri de cap, tulburari de somn, foame sau chiar opusul acesteia- lipsa poftei de mancare. Bebelusii sau copiii sub trei ani trebuie tratati cu medicamente antiparazitare numai sub controlul medicului pediatru sau al unui medic specialist pentru ca exista riscul ca unele medicamente sau o dozare incorecta a acestora sa afecteze grav anumite organe.

TRATAMENTE NATURISTE: Un remediu binecunoscut in medicina naturista pentru tratarea viermilor intestinali este leurda. Ea poate fi administrata in paralel cu tratamentul medicamentos. Cepele plantei se zdraobesc si se pun in lapte, Se da copilului (peste 3 ani) sa bea cate o inghititura.
Copiii se infecteaza foarte usor cu viermi intestinali si - de la locul de joaca, de la scoala, de la un caine infestat, in timpul unei plimbari si din aceasta cauza ar fi bine sa impuneti in special copiilor standarde inalte de igiena.

Ce puteti face?
Taiati scurt unghiile copiilor
Obisnuiti copilul sa se spele pe maini inaintea fiecarei mese
Inspectati cu atentie locul de joaca al copilului (evitati acele locuri necuratate de excremente de caine sau pisica)
Jucariile copilului ar trebui spalate regulat cu apa si detergent precum si animalutul de plus cu care probabil copilasul vostru doarme.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu