Link-uri sponsorizate

Turism in Thassos

thassos grecia

1648 vizualizari
Turism in Thassos 2017
Link-uri sponsorizate
Thassos, insula de smarald, este situata in golful Kavala, in partea nordica a Marii Egee si este cea mai apropiata de Grecia continentala. Puteti ajunge la insula cu delfinul sau cu feribotul de la Kavala si cu feribotul de la Keramoti si Nea Peramos.

Insula este inconjurata de vegetatie bogata, numeroase plaje curate, organizate sau retrase acoperind o distanta de 115 km.

Clima este blanda si sanatoasa. In timpul lunilor de vara, cu cateva exceptii, este cald, iar iarna nu este foarte frig.Pe insula, veti putea vizita mai multe orase micute, precum Limenaria, Theologos ori Potamia, unele aflate pe coasta, altele in inima Thassos-ului. De asemenea, sunt cateva manastiri unde va puteti opri in timpul zilei.

In Thassos, toamna vine tarziu, pe la inceputul lui octombrie. Soarele inca arde si marea este inca placuta mult timp dupa ce la noi se instaleaza toamna. 

Pe timpul verii majoritatea restaurantelor si tavernelor au muzica greceasca traditionala live. Sunt restaurante care organizeaza seri grecesti cu mancaruri traditionale, muzica live si dansuri specifice. 

Insula este o destinatie potrivita pentru oricine, avand o oferta variata de cazare: de la complexe luxoase si hoteluri de 5 stele, pana la apartamente, bungalouri si vile.

Pe timpul verii Thassos primeste un numar mare de turisti, care pot gasi camere de inchiriat chiar si in casele localnicilor. De altfel, localnicii sunt foarte ospitalieri, iar la inceputul fiecarui sezon se pregatesc pentru primirea turistilor.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu