Link-uri sponsorizate

Turism in Tenerife

plaja in tenerife

1698 vizualizari
Turism in Tenerife 2017
Link-uri sponsorizate
Tenerife este cea mai mare insula din splendidul arhipeleag al Insulelor Canare! Cu o clima cu adevarat exceptionala (in sud ploua doua-trei zile pe an, in rest este numai soare). Tenerife este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru cei indragostiti de destinatiile exotice!

Tenerife este o destinatie de vacanta care poate fi vizitata in orice perioada din an. In general, turistii tineri vin in perioada mai - septembrie, in timp ce persoanele pensionare si familiile cu copii prefera perioada decembrie - februarie.

Tenerife este cea mai mare insula din arhipelagul Canare, dominata de cel mai inalt varf din Spania, Pico del Teide, de 3.718 metri deasupra nivelului marii, acoperit de zapada in timpul lunilor mai reci.

In Tenerife, oferta de cazare este suficient de diversificata pentru a gasi ceva pentru bugetul tau. Preturile la hotelurile de aceeasi categorie difera considerabil.

De la orase bogate in istorie la plaje exotice, insula atrage turistii de pretutindeni prin bogatiile naturale si o mare diversitate de posibilitati de petrecere a timpului liber. Aici, o vizita la Loro Parque (Parcul papagalilor) te face sa te simti la fel de apropiat de natura precum Muntele Teide.

In sudul Insulei Tenerife, turistii pot vizita Jungle Park, un parc unic si el, fiind singura jungla din Europa. Un alt loc de top ocupa Puerto de la Cruz, acesta reprezentand una dintre locatiile cu cea mai lunga traditie turistica din aceste insule.

Desi spaniola este limba principala in Tenerife, engleza, franceza si germana sunt, in general, vorbite si intelese in statiunile si localurile turistice.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu