Link-uri sponsorizate

Turism in Skiathos

grecia insula skiathos vacanta

1508 vizualizari
Turism in Skiathos 2017
Link-uri sponsorizate
Skiathos este considerata a fi o destinatie ideala pentru vacantele din Grecia, fiind una dintre cele mai frecventate statiuni, o insula traditionala si in acelasi timp un paradis natural.

Skiathos va uimeste cu verdeata sa, cu plajele mari si pline de nisip fin, cu regiunile impadurite si racoroase adevarate oaze pe timp de canicula, cu apele sale de cristal. Numeroase asezari sunt rasfirate ici si colo printre peisaje magnifice, adaugand un plus de splendoare la specificitatea insulei. 

In plus, numeroase monumente istorice si edificii create de om s-au integrat pe deplin in frumusetea de neegalat a insulei Skiathos. Insula Skiathos, inzestrata in mod unic de natura, este literalmente inconjurata de mai mult de 60 de plaje cu nisip fin. Puteti alege pentru inot o plaja linistita sau una cosmopolita, una mai larga sau una mai mica.

Vara, insula e plina de viata, iar miile de turisti au de ales intre taverne, restaurante, baruri cu muzica live sau petreceri pe plaja. Cei care sunt pasionati de istorie si vor sa cunoasca originile vechilor civilizatii pot vizita monumentele Bizantine, Castelul Venetian sau Mormantul Piratilor din Sedoukia care dateaza din perioada Neolitica.

Insula are plaje frumoase, golfulete paradisiace, pesteri, paduri de pini, casute pitoresti si multe biserici vechi. A devenit foarte populara datorita filmului Mamma Mia.

Insula iti poate oferi o vacanta cu totul unica. Pe langa hotelurile cu servicii ireprosabile (restaurant, piscina, aer conditionat etc) exista apartamente inzestrate cu bucatarii speciale pentru pregatirea meselor.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu