Link-uri sponsorizate

Turism in Sicilia


2820 vizualizari
Turism in Sicilia 2017
Link-uri sponsorizate
Sicilia este o regiune muntoasa de la Nord la Est, cu un platou central, coborand spre sud, pana la campia fertila de coasta.
Sicilia este situata in partea de sud a Italiei, cu capitala la Palermo fiind cea mai mare  insula din Marea Mediterana.

De ce sa vizitezi Sicilia? Printre multele motive se afla plajele incredibil de frumoase, unele stancoase, altele de nisip negru, vulcanii ridati, sporturile acvatice, mancarea delicioasa si sa nu uitam de sicilienii, niste italieni deosebit de prietenosi.

In Sicilia clima este una mediteraneana. Pe coasta, mai ales cea sud-occidentala clima este mereu mai asemanatoare cu cea subtropicala avand veri toride si ierni blande. Pe Muntele Etna gasim o clima de tip alpin.

Taramul sicilian este bogat in istorie, traditii,dar mai ales in arta, cultura, fortarete si biserici, paduri si bazine naturale foarte importante.
Sicilia are capitala la Palermo si este impartita in 9 provincii: Agrigento, Caltanissetta, Catania, Enna, Messina, Palermo, Ragusa, Siracusa, Trapani.
Hoteluri unde va puteti caza:
- Hotel Sole Mediterraneo Resort
- Hotel Excelsior
- Hotel Caesar Palace
- Hotel Porto Azzuro
- Pensiunea BED BREAKFAST EOLO
- Hotel Park Philip


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu