Link-uri sponsorizate

Turism in Santorini


1607 vizualizari
Turism in Santorini 2017
Link-uri sponsorizate
In locul unde se spune ca a fost odata Atlantida se afla acum un colt de rai, cu forma atipica, ideal pentru  vacantele romantice, pline de pasiune, senzualitate si mister.
O data ce ai pus piciorul pe pamant, privirea iti este atrasa de peretii de roci vulcanice de diverse nuante, parca pictate (de la alb-gri la rosu, maro, negru), perfect asortate cu albastrul pur al marii Egee. Plajele create de vulcan, unde nisipul este de culoare neagra, rosie sau alba, sunt unele dintre cele mai frumoase plaje grecesti. Numarul impresionant de hoteluri, restaurante, cafenele, taverne si discoteci atrage in fiecare vara zeci de mii de turisti si transforma insula in una dintre cele mai aglomerate si animate destinatii de vacanta. Capitala insulei este orasul Fira, orasul alb ce sta agatat la marginea craterului format de Vulcan, si unde acosteaza vasele care transporta turistii pe insula.De la malul marii si pana pe platforme suspendate deasupra apei, ce pareau inaccesibile, peste tot gasesti locuri dintre cele mai diverse pentru mancat, petrecut si pierdut vremea la un pahar de vorba cu prietenii. Noaptea, discotecile si cluburile sunt pline ochi pana-n zori cu turisti.  Numai sa te tina pingelele pana dimineata!
Un alt loc pe care nu trebuie sa-l ratati este Ia Oia. Grecii spun ca nicaieri in lume nu exista un apus de soare mai frumos.
Cum de altfel tot ce este frumos si de calitate costa pe masura, preturile in Santorini sunt mai mari decat in restul Greciei. Insa cei peste un milion de turisti care vin anual aici spun ca merita. Peisajul uimitor, ciudateniile mediului natural, arhitectura neobisnuita si monumentele minunate din Santorini atrag un numar mare de vizitatori in fiecare vara.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu