Link-uri sponsorizate

Turism in Roma

roma fontana di trevi roma italia

2334 vizualizari
Turism  in Roma 2017
Link-uri sponsorizate
Roma - un centru cultural, religios si de putere pe parcursul a milenii intregi cunoscut si ca Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita.

Roma este strabatuta de la nord la sud de raul Tibru, iar pe malul stang al acestuia se afla faimoasele sapte coline: Capitoliu, Quirinal, Viminal, Esquilin, Palatin, Aventin si Celian.

Orasul Roma este vizitat anual de milioane de turisti pentru principalele sale atractii: Colosseumul, Fontana di Trevi, Panteonul, Vaticanul si sutele de biserici si monumente istorice.

Capitala Italiei combina trecutul cu prezentul in mod armonios. In Roma Veche se gaseste faimosul Panteon, piete frumoase, catedrale.

In partea moderna a orasului se poate vizita Fontana di Trevi, Zidurile Aureliene, Manastirea Capucinilor, Le Quattro Fontane, Palazzo Massimo, Baile lui Diocletian, palatul si piata Barberini, palatul Quirinal si cateva biserici interesante. Totusi daca aveti chef si buget de shopping sa  nu uitati sa treceti si pe strada  Via Veneto.Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu