Link-uri sponsorizate

Turism in Rhodos

hotel matina insula rhodos grecia

2124 vizualizari
Turism in Rhodos 2017
Link-uri sponsorizate
Insula Rhodos este situata in partea de sud-est a Greciei iar din cauza faptului ca vara tine atat de mult, sezonul turistic incepe inainte de luna aprilie si se termina undeva in luna noiembrie. In Rhodos se gasesc si unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, o multime de locuri in care exista vestigii arheologice, restaurante si o viata de noapte care poate multumi si cei mai dornici de distractie turisti.

Insula Rhodos ofera multe obiective interesante precum siturile arheologice antice, bisericile bizantine si cele cu influenta gotica, si orasul medieval.

Istoric, Rhodos este cunoscut in intreaga lume pentru Colosul din Rhodos, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Centrul vechi, medieval, al orasului Rhodos se afla in acest moment pe lista UNESCO a Patrimoniului Universal.

In Rhodos este o mare varietate de plaje. Partea estica a insulei ale plaje nisipoase aproape pe toata lungimea ei iar apele sunt calme. Plajele din partea vestica sunt mult mai stancoase. Vantul bate de regula dintre vest catre est, ceea ce face partea vestica mult mai potrivita pentru surfing sau alte sporturi de apa.

In timpul sezonului estival climatul este excelent in Rhodos. Chiar si in cele mai calde perioade ale anului pot fi gasite modalitati de a te racori. Diminetile si serile sunt mereu placute, chiar si timpul verii, cand zilele sunt toride.

Rhodos ofera turistilor o mare varietate de oferte de cazare. Exista hoteluri de 2 stele dar si statiuni intregi foarte luxoase. Turistii trebuie doar sa se decida daca doresc sa stea in Orasul Nou, in Orasul Vechi sau in alte parti ale insulei.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu