Link-uri sponsorizate

Turism in Nei Pori

vile din nei pori grecia

1727 vizualizari
Turism in Nei Pori 2017
Link-uri sponsorizate
La 36 km distanta de orasul Katerini, te invaluie vraja unui satulet cu plaja bine organizata ideala pentru inot si relaxare. Nei Pori nu este foarte departe de centrele turistice mai mari ale Greciei.

Este o statiune aerisita, Nei Pori - faleza (partea stanga) este multa liniste, o feerie de flori, maslini, leandri si palmieri. Toata statiunea iti da un aer de larghete, nu de inghesuiala, un aer de calm si prospetime, de vreme care nu mai are chef sa treaca. Aici timpul parca sta pe loc, nimeni nu se grabeste, desi masinile gonesc ca pe Magheru.

Pentru distractie ai la dispozitie cateva cafenele, insa poti continua petrecerea in locuri precum Platamona, Paralia, Katerini, Leptokaria, chiar si in Salonic. Seara te poti plimba de-a lungul plajei, savurezi o bautura si te realxezi pe bancutele care marginesc bulevardul. In zona vei gasi multe de magazine mici, supermarket-uri si cele mai ieftine restaurante.

Taverne sunt cate vrei, ai de unde alege. Unele taverne iti dau gratis ba un pahar de bere, ba unul de vin, ba unul de suc. Alte taverne iti dau gratis o inghetata. Cam toate tavernele au meniuri in limba romana. Cam toate tavernele incearca sa te atraga prin diverse gratuitati.

Camerele sunt confortabile, curate, dotate cu aer conditionat, iar menjerele fac curat in fiecare zi. Ai la dispozitie si o chicineta, dar poti sa folosesti si gratarul din curte si sa te simti ca acasa. Rezerva camera inainte de a ajunge aici, pentru ca vei obtine un pret mai bun decat daca o soliciti pe loc.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu