Link-uri sponsorizate

Turism in Madrid


1985 vizualizari
Turism in Madrid 2017
Link-uri sponsorizate
Ca si asezare geografica Madridul se afla  in centrul peninsulei Iberice, pe raul Manzanares, de pe platoul Castilian fiind cea mai inalta capitala a Europei. Orasul  reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta, mai multe de 650 m , si briza montana, care genereaza o atmosfera unica.

Madridul este viu prin muzica si pasiune, madrilenii se remarca prin extreme, precum si vremea care oscileaza de la fie prea calda, fie prea rece.
In Madrid se gasesc  o multime de obiective turistice atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Pentru copii sunt parcurile tematice, gradini zoologice si excursii .

Obiective turistice pe care trebuie sa le vizitati in Madrid:
1. Palatul Regal din Madrid. Situat in Plaza de Oriente Madrid, palatul dateaza din anul 1734, avand peste 2000 de camere.
2. Plaza Mayor are o arhitectura uniforma fiind foarte populara atat printre turisti cat si printre localnici.
3. Parque del Retiro.Parcul a fost construit de Regele Filip al IV-lea ca o oaza de relaxare pentru familia regala.Retiro inseamna retragere, de aici venind si numele parcului si al palatului.
4. Gran Via. Ceea ce face din aceasta strada una deosebita este design-ul arhitectural din sec 20 al cladirilor. Strada este una plina de viata fiind una dintre cele mai importante zone de shopping ale orasului.
5. Puerta de Alcala
6. Catedrala Almudena
7. Arco de la Victoria
8. Muzeul Prado
9. Muzeul Prado
10.Templo de Debod

Madrid este un oras renumit pentru viata sa de noapte si discotecile sale - cel mai mare numar de baruri pe cap de locuitor. Pe timpul verii in Madrid sunt o multime de festivaluri si spectacole sponsorizate de primarie .

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu