Link-uri sponsorizate

Turism in Ibiza


1818 vizualizari
Turism in Ibiza 2017
Link-uri sponsorizate
Ibiza, numita si insula care nu doarme niciodata, face parte din Insulele Baleare. Reputatia sa privind viata de noapte agitata este perfect justificata. Orasul Ibiza are cea mai mare concentratie de cluburi si discoteci decat oricare alt oras din Europa. De mai bine de trei decenii, Ibiza gazduieste, dupa apusul soarelui, cele mai libertine si mai lipsite de inhibitii petreceri ale Europei.

Apele cristaline ale Insulelor Baleare si cele aproape 300 de plaje ofera toate tipurile de servicii intr-o varietate nelimitata, plaje aglomerate sau linistite si golfulete neatinse inca de piciorul omenesc. 

Un alt punct de atractie il reprezinta campurile de sare - atunci cand apa se evapora in timpul calduroaselor luni de vara, ramane la suprafata un strat stralucitor de sare pura. Soarele care se reflecta creeaza imagini care pe care cu siguranta nu le poti uita. De vizitat sunt si grotele, o lume galben-aurie, cu o multime de forme ciudate. Aici aveti posibilitatea de a admira un spectacol de muzica si lumina in fiecare zi. Dar, pe langa relaxare, Ibiza ofera si posibilitatea unei odihne active - tenis, ciclism montan, golf, calarie, windsurfing, navigatie, scufundari, quad, karting.

Sezonul turistic incepe in luna mai si tine pana in octombrie, dar cluburile isi intra-n paine, de regula, abia in iunie si raman active pana la sfarsit de septembrie - inceput de octombrie. Petreceri de pomina au loc si in preajma principalelor sarbatori Pastele, Craciunul si Anul Nou. Statistic vorbind, luna iulie este cea mai calda si, totodata, cea mai saraca in precipitatii.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu