Link-uri sponsorizate

Turism in Costa Brava


2354 vizualizari
Turism in Costa Brava 2017
Link-uri sponsorizate
Costa Brava este o regiune de coasta aflata in provincia spaniola Catalunia. Initial principala ocupatie a localnicilor era pescuitul, dar o data cu trecerea timpului, turismul a castigat teren, fiind acum marca inregistrata in Costa Brava, intens vizitata in special de turistii din Europa de Nord.

Una dintre cele mai captivante destinatii spaniole este Costa Brava. De multe ori i se spune si pachetel de vacanta, pentru ca are tot ce ti-ai putea dori pentru o vacanta: hoteluri luxoase, sate rustice, plaje Blue Flag. Aici poti imbina fructele de mare, pestele si sangria.

Ceea ce caracterizeaza cel mai mult statiunile de pe Costa Brava este diversitatea. Daca vrei hoteluri pretentioase si servicii de lux, localnicii te indruma inspre partea de nord a coastei, aproape de granita cu Franta. Daca vrei preturi rezonabile, atunci statiunile din sud, sub Tossa del Mar, sunt alesele.

In afara preturilor acceptabile, statiunile mai sudice au si avantajul liniei directe de tren spre Barcelona, pe care trebuie sa o vizitezi daca tot esti asa aproape. De la sud la nord, toate statiunile iti ofera ocazia unor unice promenade prin parcuri si castele.

Acest oras medieval este unul dintre asezarile culturale si istorice, aflat drumul serpuit dintre Lloret de Mar si Saint Feliu. Plimba-te de-a lungul strazilor inguste pietruite captusite cu numeroase case de piatra, bucura-te de cafenele si restaurantele locale, unde vei savura peste proaspat, recent capturat.

In Costa Brava ai de unde alege in materie de sporturi: ciclism pe drumuri de tara, mountain bike prin padurile umbroase, vanatoare si pescuit, drumetii, alpinism si catarari pe stanci. Cei mai pretentiosi pot alege: golf, calarie, scuba-diving sau sporturi nautice.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu