Link-uri sponsorizate

Tocana de ciuperci




2138 vizualizari
Tocana de ciuperci 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:
kilogram de ciuperci
ceapă mare
2 linguri de ulei
3 căţei de usturoi
1 lingură boia de ardei dulce
1 cană suc de roşii
1 cană supă de legume
1 foaie de dafin
sare, piper si verdeata

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie pestisor si se piseaza usturoiul.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se adauga ceapa pana devine sticloasa. Se adauga putina boia de ardei, ciupercile, bulionul si supa de legume.
Se lasa la la foc potrivit circa 25 de minute, adaugandu-se lingurita de sare si foaia de dafin.
Cand opriti focul puneti verdeata.


Se recomanda sa se consume cu mamaliguta calda.



Pofta buna!!!

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu