Link-uri sponsorizate

Spunei bun venit bebelusului tau


1892 vizualizari
Spunei bun venit bebelusului tau 2017
Link-uri sponsorizate
Nasterea unui copil reprezinta cel mai frumos eveniment din viata oricarui parinte. Cuvintele nu pot descrie emotia, bucuria, implinirea pe care o simt cei doi parinti la vederea plapandei fapturi aparute pentru a le lumina viata. Insa parintii stiu la fel de bine ca un copil reprezinta si o mare responsabilitate.
Si, ca proaspata mamica, nu poti sa nu te gandesti cat de util ar fi sa ai alaturi pe cineva care te indrume si te ajute atunci cand il vei aduce pe cel mic acasa.

Professional Baby Care intelege aceasta responsabilitate mai bine ca oricine. De aceea, prin intermediul serviciului New Born Baby Care, unic in Romania, este alaturi de proaspetele mamici pentru a le ajuta sa se acomodeze cu noul nascutul, invatandu-le cum trebuie sa ingrijeasca cel mai nou membru al familiei.

Astfel, serviciul New Born Baby Care iti ofera personal specializat in neonatologie, care, timp de doua saptamani, te va invata tot ceea ce trebuie sa stii despre ingrijirea bebelusului. Mai mult, vei avea alaturi un sprijin real, care te va ajuta sa treci mai usor peste starile specifice perioadei de dupa nastere.

Rolul personalului New Born Baby Care nu este doar acela de a-ti da sfaturi si de a te indruma, ci si de a-ti conferi curaj si incredere ca vei face fata cu succes rolului de mamica.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Professional Baby Care, vizitati www.profibabycare.ro.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu