Link-uri sponsorizate

Siguranta copilului in masina


2360 vizualizari
Siguranta copilului in masina 2017
Link-uri sponsorizate
Nu exista mamica care sa nu isi doreasca copilul in siguranta, mai ales atunci cand merge cu masina. In ziua de azi mamicile sunt foarte moderne si isi doresc mai ales cand e mic, copilul sa fie in permanenta cu ele.

Asadar daca circulati cu masina proprie, ideal este sa tineti copilul intr-un scaun auto pentru copii, fixat cu centura de siguranta. Scaunul auto trebuie sa fie de marimea potrivita pentru copil, sa fie corect fixat pe bancheta masinii si instalat conform instructiunilor producatorului.
Noi-nascutii ar trebui asezati in scaune cu fata contra sensului de mers, iar sugarii de peste 1 an si cu o greutate de peste 10 kg ar trebui asezati cu fata inainte. Centura trebuie bine stransa, iar clipul de inchidere pozitionat la nivelul mameloanelor.

De evitat invelirea copilului in paturi si folosirea pernutelor suplimentare pentru banchete.
Un lucru important de retinut: nu asezati copilul in scaunul auto pentru copii cu fata contra sensului de mers,in scaunul din dreapta fata daca exista un airbag pentru pasager. In caz de accident, airbagul ar lovi partea din spate a scaunului copilului provocand traumatisme severe.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu