Link-uri sponsorizate

Setul BEBE este cea mai igienica solutie de gatit si servit mancarea


3450 vizualizari
Setul BEBE este cea mai igienica solutie de gatit si servit mancarea 2017
Link-uri sponsorizate
BEBE este un concept unic.

Pana la BEBE, nu existau in piata vase de gatit special concepute pentru bebelusi, de dimensiuni atat de mici, cat este necesar pentru prepararea unor portii de mancare proaspete in momentul diversificarii alimentatiei. Aceste vase sunt ideale si pentru incalzirea piureurilor din comert, speciale pentru bebelusi.
Setul Bebe
este cea mai sanatoasa solutie

Emailul este cel mai sanatos material din care pot fi confectionate vasele de gatit, deci cea mai sigura solutie pentru sanatatea bebelusilor. Este complet antibacterian, complet inert daca este intact, indiferent de temperatura la care se gateste, nu este atacat de acizii din alimente, nu retine resturi alimentare sau mirosuri, putand fi usor de curatat si sterilizat prin fierbere, ceea ce nu este posibil la vasele din plastic, de exemplu.

BEBE asigura pastrarea substantelor hranitoare din alimente


Dimensiunile miniaturale ale  vaselor BEBE asigura fierberea ingredientelor intr-o cantitate mica de apa, fapt ce permite pastrarea vitaminelor si a celorlalte substante hranitoare care in vasele mari se pierd in apa de fierbere. In contact cu metalele vitaminele se distrug la fierbere, inconvenient evitat prin utilizarea emailului, acesta  fiind astfel superior inoxului, aluminiului, cuprului.

BEBE este setul personal al bebelusului

In aceste vase nu se poate gati pentru restul familiei. In aceste vase nu se prajeste nimic, nu se folosesc condimente si aditivi alimentari. Tot ce se gateste in aceste vase este perfect sanatos, special pentru bebelus.

BEBE este cea mai igienica solutie de gatit si servit mancarea.

BEBE permite fierberea (sterilizarea) atat a vaselor de gatit cat si a celor de servit mancarea bebelusilor, ceea ce materialul plastic sau sticla din care sunt facute alte vase de servit mancarea nu o  permit.

BEBE este cadoul ideal pentru un bebelus : util, frumos, sanatos

Setul BEBE beneficiaza de un ambalaj de inalta calitate si atractivitate, usor de manipulat, avand manere. Nu necesita ambalare suplimentara pentru a fi oferit cadou. Este cadoul ideal cu ocazia vizitei la maternitate, la botez, de Pasti sau cu orice alta ocazie.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu