Link-uri sponsorizate

Scoici cu paste




1304 vizualizari
Scoici cu paste 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente

- 500 gr scoici fara cochilie
- 1 lingurita coaja de lamaie verde, rasa
- jumatate lingurita chimen
- jumatate lingurita piper alb
- 2 lingurite zeama de lamaie
- 2 lingurite ulei de masline
- 300 gr spaghete
- 4 linguri mazare boabe
- sare, patrunjel tocat marunt, unt



Mod de preparare:

Scoicile se curata de cochilie, se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare 10 minute. Separat se amesteca intr-o rasnita coaja de lamaie, chimenul, piperul alb.
Se scurg scoicile, se ung cu ulei de masline, se tavalesc prin amestecul din rasnita, apoi se prajesc usor in putin unt.
Spaghetele se fierb in apa cu sare si cateva picaturi de ulei, apoi se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.
Pe farfurie  se pun spaghetele fierte, scoici prajite, iar deasupra sare, piper si verdeata tocata marunt.
Spaghetele se fierb in apa cu sare si cateva picaturi de ulei, apoi se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.
Se pun pe farfurie spaghete fierte, scoici prajite, iar deasupra sare, piper si verdeata tocata marunt.

Pofta buna!



Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu