Link-uri sponsorizate

Sarmalute cu carne de curcan




3318 vizualizari
Sarmalute cu carne de curcan 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:
- frunze de vita de vie sau stevie, oparite
- 200 gr kaizer afumat
- 300 gr piept de curcan
- 2 cepe rosii, mari
- 500 ml suc de rosii
- 2-3 linguri de unt topit
- 2 maini de orez
- sare, piper verde, verdeata
Mod de preparare:
- Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pun la calit in putin unt sau ulei.
- Orezul se spala si se pune la fiert in apa cu sare timp de 7-8 minute, apoi se scurge bine.
- Intr-un castron se amesteca orezul cu ceapa calita si rumenita.
- Afumatura si pieptul de curcan se toaca marunt si se adauga in castron, apoi se asezoneaza cu sare, piper si verdeata.
- Se toarna in amestec 150 ml de suc de rosii si se omogenizeaza.
- Se formeaza sarmalute din amestec, se invelesc in foi de vita sau stevie oparite, se pun intr-un vas, se toarna deasupra restul de suc de rosii si se da la cuptor pentru 1 ora si jumatate.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu