Link-uri sponsorizate

Remedii pentru transpiratia in exces


14551 vizualizari
Remedii pentru transpiratia in exces 2017
Link-uri sponsorizate
Hiperhidroza axiliara. Este extrem de neplacuta creand un discomfort fizic cat si psihic. Transpiratia excesiva apare mai mereu in momentul expunerii la soare, la menopauza, hipoglicemie sau la stres si emotii. Dar cea mai buna solutie de a scapa de transpiratie sunt tot plantele. Pentru combaterea mirosului neplacut te ajuta baile cu decoct din frunze de nuc. Se prepara in 2 l de apa 100 g de frunze uscate fierte un sfert de ora. Se mai pot face bai locale sau generale si cu coaja de stejar.

Hiperhidroza palmara.
Se manifesta prin transpirarea excesiva a palmelor. Transpiratia palmelor de obicei se amplifica in cazul persoanelor amotive deoarece principalul factor care declanseaza transpiratia e sistemul nervos. Pentru a scapa de transpiratia palmelor bea zilnic 2-3 cani de ceai de salvie.

Hiperhidroza plantara. Iti transpira mereu picioarele. Netratarea transpiratiei picioarelor poate duce la dezvoltarea bacteriilor si a micozelor. Pentru a putea scapa de aceasta problema fa bai locale cu ulei de levantica: pune 2-3 picaturi de ulei in 5 litri de apa si tine picioarele in acest amestec. De fiecare data cand faci baie dizolva in apa un pumn de sare.

Pe langa toate tratamentele naturiste conteaza foarte mult sa ai o igiena riguroasa. Poarta haine lejere, din in sau bumbac. 

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu