Link-uri sponsorizate

Prajitura cu visine si ciocolata




5177 vizualizari
Prajitura cu visine si ciocolata 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:
- 10 oua
- 200g ulei
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- 2 lingurite rom
- 1 ciocolata simpla
- 1 tub frisca
- 1 borcan gem visine
- visine
- 2 lingurite cacao

Cum se prepara prajitura cu visine si ciocolata:
Se bat albusurile cu zaharul spuma, galbenusurile se amesteca cu uleiul si romul, apoi se adauga la spuma si cu o lingura de lemn se amesteca usor compozitia presarand cacao si faina pana se inglobeaza in compozitia de blat.

Se unge o tava cu ulei si se toarna blatul, se pune la foc 25-30 minute. Se pune blatul pe un platou si se lasa la racit.

Se pune un strat subtire de gem deasupra, iar apoi se orneaza cu frisca si cu fructele.

Peste frisca se rade ciocolata pentru a avea un aspect frumos.

Se lasa la rece 2 ore inainte de servire.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu