Link-uri sponsorizate

Pot sa imi pun cercel in buric daca sunt gravida


15900 vizualizari
Pot sa imi pun cercel in buric daca sunt gravida  2017
Link-uri sponsorizate
Expertii in domeniu sunt de parere ca un belly piercing sau, altfel spus, un cercel in buric introdus in timpul sarcinii ar putea prezenta un grad mare de risc atat pentru mama cat si pentru copil datorita infectiilor ce pot aparea.
timpul_sarcinii/analize-sarcina-si-ecografii-recomandate-a312.html" nume="Analize in timpul sarcinii">Analize in timpul sarcinii
Un alt factor este cezariana. Se estimeaza ca 20-25% dintre mame nasc prin cezariana si, daca are un cercel in buric, mama este rugata sa il scoata datorita riscului ranirii tesutului din jurul buricului la contactul intre cercel si ustensilele chirurgicale.

Multi doctori recomanda amanarea acestei interventii, de montare a unui cercel in buric prin gaurirea tesutului din zona buricului, pana dupa nastere. Acestia afirma ca buricul oricum se mareste considerabil in volum pe durata sarcinii si tesutul este foarte intins si foarte sensibil.

Asadar, nu exista nici un avantaj in montarea unui cercel in buric in timpul timpul_sarcinii/analize-sarcina-si-ecografii-recomandate-a312.html" nume="Cercel in buric pe durata sarcinii">sarciniitimpul_sarcinii/analize-sarcina-si-ecografii-recomandate-a312.html" nume="Cercel in buric pe durata sarcinii"> si exista numai contraindicatii!

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu