Manuale de utilizare | Comunicate De Presa | Parteneri
Teatrul Tandarica al Teatrului Contemporan de Animatie

Piftie De Curcan



DISTRIBUITI Distribuiti pe Facebook, Google+ si Twitter
2024 afisari Afisarile articolului
Piftie de curcan 2015
Link-uri sponsorizate

Ingrediente pentru piftia de curcan:
- carne de curcan
- o ceapa
- usturoi
- piper boabe
- 2 frunze dafin

Cum se prepara piftia de curcan:
Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa, adaugati o ceapa, usturoiul, piperul boabe si doua foi de dafin si lasati sa fiarba la foc mic.

Indepartati spuma si dupa o ora puneti sare. Cand carnea se desface de pe oase, luati putina zeama, lasati-o sa se raceasca si daca se lipeste pe degete piftia este gata.

Asezati carnea dezosata in farfurii sau castroane. Strecurati zeama si lasati-o sa se raceasca.

Intre timp indepartati grasimea si pregatiti un mujdei pe care turnati-l peste carne.

Se lasa vasele la racit.

Vezi Galeria Foto

Ghicitoare despre curcan 2015 Bucuresti

Curcan la cuptor 2015 Bucuresti

Sarmalute cu carne de curcan 2015 Bucuresti

Link-uri sponsorizate



Subiecte pe aceeasi tema din Aperitive

Cautari frecvente similare temei articolului Piftie de curcan::
piept de curcancurcan la cuptorcurcanpieptul de curcan
Ai citit:

Postat in Aperitive pe 2009-10-17
Tag
Ne gasesti pe:
CopiiSiMamici.ro Google+CopiiSiMamici.ro RSS CopiiSiMamici.ro pe Facebook
CopiiSiMamici.ro pe Twitter
Sarcina pe saptamani
Galerii Foto
Analize sarcina
Diversificarea alimentatiei
Citate
Teme abordate
Copii
Mame
Sarcina
Nastere
Educatie
Dictionar
Dictionar De Vise
Alte informatii:
CONTACT si PUBLICITATE pe site
Despre Noi
Informatii Cookies
Iti mai oferim:
Coloreaza Online
Planse de Colorat
Videoclipuri
Calculator Sarcina
Calculator Culoarea Ochilor Bebelusului
Calculator Calorii
Calculator: Baietel sau Fetita
Calculator Varsta
Emoticoane Facebook
Evenimente
Copyright © 2009 - 2015 SC STILART SOFTWARE SRL - Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare