Link-uri sponsorizate

Piept de pui cu legume




2355 vizualizari
Piept de pui cu legume 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui
- 2 dovlecei
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 1 vanata mica
- 5 rosii cherry
- 10 ml apa
- 100 ml vin alb
- 4 cepe mici
- 4 linguri ulei
- 2-3 crengute de rozmarin
- 1 lingurita boia dulce
- 2 lingurite miere
- sare
- piper

Mod de preparare pentru pieptul de pui cu legume:
Pieptul de pui se curata de piele, se spala si se usuca cu prosoape absorbante. Se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza cu sare, piper si boia, dupa gust. Se ung cu miere si putin ulei si se dau la rece pentru 30 minute.

Legumele se curata, se spala si se taie bucati potrivite. Se asaza intr-o tava si se condimenteaza cu sare si piper. Se stropesc cu patru linguri de ulei si se amesteca bine. Se adauga apa si vinul, se pun crengutele de rozmarin printre legume si se aseaza bucatile de carne.

Se introduce tava la cuptor pentru 40-45 de minute, la foc potrivit. Optional, le poti servi cu mujdei.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu